radio rooftop

var på radio rooftop innan idag, en helt fantastisk rooftop bar och resturang med utsikt över hela london och jag som älskar rooftops, kommer helt klart bli en trogen besökare där haha lol! men utsikten man kan se och londons skyline som är så himla vacker så väljer jag helst där man sitta och bara kolla, njuta och tänka på hur fint livet är. det är vid såna här tillfällen jag får klart för mig att jag lever precis så som jag vill, jag älskar livet och jag älskar london om möjligt ännu mer. jag är verkligen lycklig här, london fick mitt hjärta för väldigt länge sen och jag står fortfarande kvar vid hur nerkärad jag är i den här staden, det är hemma för mig. jag har börjat tänka väldigt mycket på framtiden på vad jag vill göra efter mitt år och det är väldigt mycket på gång just nu som jag kommer att dela med mig till er snart när jag själv har rett ut allt som finns i mina tankar just nu, tankarna går nonstop men jag är inne på rätt spår, det känns att det är rätt för exakt den känslan hade jag när jag visste att jag ville flytta hit och driven som jag är så måste jag ha ett nytt mål, något att kämpa för. det är väldigt mycket större, mer komplicerat men de är exakt vad jag behöver, en ny utmaning som jag behöver kämpa för, ta mig över och lyckas med. som sagt, det mycket nytt på gång och jag känner att det är rätt för mig. jag älskar verkligen att ha drömmar och höga ambitioner, nu ska jag försöka somna mitt i allt tänkande. är så trött så jag får kämpa med att hålla ögonen öppna så dags att sova för min del, uppdaterar mer imorgon, sov så gott.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Har hört om Radio Rooftop förut och verkar ju definitivt vara värt ett besök! Det kostar väl inget att komma upp dit, bara fika/lunch och så antar jag?

Svar: ja de tycker jag absolut att du ska göra! det kostade ingenting för lunch men på kvällen kan det kosta, om de är något speciellt event. men tänk på att du kan behöva boka bord då de är väldigt populärt och tråkigt att komma dit och det inte finns något tillgängligt! :)
Fanny Strålberg

2014-03-12 @ 20:56:14
URL: http://travellingwithbelle.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0