evening thoughts

den senaste tiden har tankarna flödat över, ska jag stanna i london eller ska jag vidare? för mig behövdes resan till sverige för att få landa, tänka och få fram ett beslut. det går inte att bestämma sig härifrån, det är näst intill omöjligt för när man väl är här så finns inga tankar på att flytta härifrån, så kul som vi har här så finns inte en flytt ifrån london på kartan, man lever i en värld här i london som är helt fantastisk. när jag väl var hemma i sverige var då jag kunde tänka klart, långt ifrån alla frestelser och verkligen bestämma mig så jag kommer att flytta ifrån london i juli, det handlar inte om att jag inte trivs längre för det gör jag men jag känner att det finns så mycket annat jag vill se och london kommer alltid finnas kvar, jag vill inte binda mig upp här för länge just nu men en sak som är säker är att jag kommer att komma tillbaka men just nu drar jag mig åt annat håll, när man väl får chanser så ser jag ingen annan utväg än att köra och möjligheter som dessa kommer inte alltid att finnas så det finns inte tid för att tveka, livet är alldeles för kort för det. jag vill flytta på annat håll, vill se ännu mer av världen. det kommer att kännas jätte konstigt att flytta härifrån efter ett år men vad kan jag säga mer än att detta året har varit det bästa året i mitt liv hittils. jag har verkligen haft the time of my life här, jag har knytit vänskapsband för livet och skapat minnen som jag alltid kommer att bära med mig men nu känns det enda rätta att flytta till sverige över sommaren för att få spendera sommaren tillsammans med min familj och vänner innan jag kommer att flytta vidare i höst, om det fortfarande är utanför sveriges gränser? ja! nu har äntligen mina planer inför hösten fallit på plats och jag kan äntligen andas ut, vilka påfrestande månader det har varit de senaste men att jag äntligen har fått en klar bild på livet gör mig så lättad, finally!

Kommentarer
Postat av: lina

det är så kul att läsa om ditt liv i london och själv så älskar jag london men jag vet inte om jag vågar flytta, kan du inte ge lite tips om man är rädd för att flytta ensam. ska bli spännande att se vad du har för planer nu, lycka till! Kram lina :)

2014-06-17 @ 12:13:36
Postat av: alexandra

hittade din blogg idag och nu när jag kollat igenom dina arkiv måste jag säga att vilket liv du har i london. hur länge har du bott där och vad gör du där? jag ska flytta utomlands i sommar men inte till london men jag hoppas att det kommer gå lika bra för mig!

2014-06-18 @ 22:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0