för & nackdelar med london

ja tänkte köra på lite för och nackdelar med london, har förstått att det är många som är sugna på att åka/flytta, och några som redan bestämt att de ska flytta till london och vill ha tips!
 
fördelar:
- det händer alltid något, man blir aldrig uttråkad.
 
- det är lätt att knyta kontakter, de flesta kommer dit ensamma och är precis som du på jakt efter nya vänner.
 
- allting man blir bjuden på, middagar, brunch, drinkar, inträden, private parties osv.
 
- hur vänliga människor är, man kan börja prata med någon man precis har träffat, någon kommer fram och ger komplimanger, hur man säger "sorry" varje gång man går in i någon, vilket jag fortfarande gör här i sverige, det är något som kommer vara svårt att bli av med haha.
 
- allting man kan se, london har så mycket att erbjuda och turista runt är så mysigt.
 
- hur vackert allting är, alla parker, gator, resturanger och hela atmosfären.
 
- alla rooftop barer, behöver nog inte skriva en gång till att jag älskar dem.
 
- att det är väldigt billigt med shopping, man kan göra riktiga fynd samtidigt som man kan spendera alldeles för mycket pengar på den fantastiska shoppingen.
 
nackdelar:
- man vet aldrig hur lång tid det tar att ta sig till ställen, kan ta allt ifrån 10 minuter till 2 timmar. när jag skulle iväg räknade jag alltid med + 20 minuter mot den beräknade tiden för att ha lite flexibilitet ifall något skulle hända.
 
- på helgerna var jag knappt aldrig inne i centrala london pga alla turister, man kom knappt fram och turister som stannar upp mitt i gatan, står på fel sida av tuben. ja det är lite frustrerande då man kommer in i ett tempo när man bor i en stor stad, när man inte behöver stressa gör man det ändå.
 
- shopping på helgerna skippade jag alltid, folk är som galna och det går knappt att röra sig inne på de kända butikerna.
 
- hur ytlig nattlivet är, det är så sjukt när man tänker ett steg längre. varenda klubb har en ugly list och tjejer som står på den nekas i dörren eller får betala för att komma in och promoters får inte pengar om de tar dit tjejer som inte tycks väga upp till klubbens förväntningar, jag hade ingen aning om detta förrens någon månad sen då min kompis som jobbar inom nattlivet berättade det, jag satt chockad och hakan nere vid knäna. att människor ska nekas i dörren för att de ex väger för mycket, inte ha rätt kläder, inte klackskor, ser ovårade ut enligt dörr tjejen som bestämmer vilka som får komma in. ja det är en sjuk värld, mingst sagt.
 
- ingen sommar stad, inget sjö / hav i närheten och isåfall är det parkerna som gällde när man ville sola.
 
- att människor kommer och går, det blir ju så i en stad som london.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0