clinique


måste tipsa om dessa produkter från clinique, tre stegs ansiktstvätt och moisturizer. använder de både morgon och kväll och har sett skillnader på huden redan sen jag började använda dem vid jul. huden känns friskare och de rensar bort allt orent i ansiktet, ett tips till er som letar efter bra produkter till ansiktet. jag har nummer 2 serien då jag är lite torr i huden, de fungerar jätte bra till min hud, är väldigt dryga och är absolut produkter jag kommer fortsätta använda!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Hej följde inte din blogg förrän idag, med det ska det bli ändring på!

Tycker att det är sjukt kul att du har flyttat till London då jag har liknande planer efter gymnasiet! det är bara en sak jag nojar lite över och det är mitt namn, eller ja vårt namn... Vet inte om du är medveten om vad vårt namn betyder på Brittiska, men mina vänner i mellanstadiet kunde inte låta bli att avslöja den hemligheten för mig när jag sa att jag drömde om att flytta till London. Aja whatever... Mina frågor till dig lyder alltså:

Hur vanligt är det i England att man använder vårt namn som ett könsnamn?

Hur reagerar människor när du presenterar dig?

Hur gick flytten till London till? :D

Tack i förhand, hoppas att du inte har något emot att jag frågar om detta men det skulle bara vara skönt att få en liten lägesrapport på hur vanligt vårt namn används som könsord i mina drömmars land!

2014-01-09 @ 21:46:03
URL: http://funnys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0