Q / A

Superfin klänning! vart kommer den ifrån?
- den är ifrån nelly.com (min vita maxi klänning med flätande band)
 
Har du tips på boende i London då man stannar en vecka tre tjejer fresha men ändå billigt tack
- jag har tyvärr inte jätte bra koll på billiga hotell då jag varit här med min familj så har vi inte bott på de billigaste hotellen men när jag och rebecca var här i våras bodde vi på ett hotell som heter "the paddington hotel" och vi betalade runt 2200 för två personer för tre nätter + frukost vilket jag tycker är billigt och läget var också väldigt bra. använd er utav booking.com för att kolla hotell, en väldigt bra sida för hotell här i london.
 
Hej! Vad kostade din Michael Kors väska?
- jag betalade 240 pund för den vilket motsvarar ungefär 2600 kronor.
 
kan inte du berätta lite mer om din vardag, vad du gör när du inte jobbar och om du rekommenderar att jobba som aupair? Jag hade gärna gjort det men vet inte ifall jag skulle våga flytta ensam och göra det, kan du ge lite råd? :)
- jo självklart kan jag göra det. mina dagar varierar en hel del beroende på vad jag känner för att göra då det alltid finns något att göra här, jag är nästan aldrig hemma då jag vill se så mycket av london som möjligt, blir rastlös när jag är hemma på dagarna då jag helst är ute och upptäcker nya saker. men antingen så tränar jag, shoppar, träffar vänner, fikar, turistar lite, festar, är på marknader, äter ute, osv. jag kan absolut rekomendera att jobba som aupair, det är ett lärorikt jobb och man får livserfarenheter. det är inte alltid det lättaste jobbet, tålamod måste du verkligen ha. jag trivs jätte bra med mitt jobb men det beror mestadels på person kemin till familjen, vi klickade direkt och känns som min familj så jag har inget dåligt att säga om aupair yrket då jag bara varit med om bra saker. jag tycker inte du ska tveka för livet är för kort för det, du lever bara en gång och det gäller att ta chanserna man vill ha när man väl får chansen. jag var livrädd när jag gick ombord på flyget när jag flyttade men rädslan hör ändå till, men när planet lyfte tänker jag bara: nu jäklar kör jag! och det fungerade väldigt bra, man måste bara tro på sig själv och ha viljan!
 
jag och några vänner ska till london i vår och hade varit jätte bra om du vill dela med dig av tips som bästa shopping, restauranger och annat man borde göra när man är där. Det är förövrigt väldigt roligt att följa ditt liv i london!!
- va roligt att höra! ja absolut gör jag det, när det gäller shopping så självklart oxford street för där vet jag att alla svenskar kommer att åka till men vill ni ha samma affärer men med bättre utbud så ta er till westfield shoppingcenter i stratford där är shoppingen så jäkla bra. shoppingcenter som selfridges, harrods har också så bra shopping. områden som knightsbrigde, victoria, covent garden har också väldigt bra shopping, ni kommer i stort sett hitta shopping vart ni än är. resturanger som angus steak house, aqua, spagetti house, kina mat i chinatown, ja det finns en uppsjö av resturanger. aqua måste ni besöka nu när ni kommer till våren, är både resturang, bar och även rooftop bar som jag älskar. aqua är helt klart min favorit när det gäller baren och resturangen. det finns så mycket att göra som turist men se buckingham palace, big ben, de olika broarna, strosa i notthing hill, åka london eye, ja ni kommer inte vara uttråkade när ni är här kan jag garantera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0