Q & A

hej! skulle du kunna skriva vilka barer och klubbar som är bra och olika restauranger i London för vi ska åka dit på klassresa och kommer ha mycket fritid så skulle gärna vilja veta :)
 
hej, åh va roligt! hoppas ni får en jätte bra resa och njut medan ni är här :) det finns så himla mycket och man hittar hela tiden nya ställen, här är några ställen som jag varit på och hört om att de ska vara bra.
många stora klubbar i london har dock members/guestlist där kändisar festar och där är de lite svårare att komma in på om man inte står med på gästlistan, haft gästlista både på project och maddox och med rätt kontakter är det inte speciellt svårt att komma in, man kan även ringa klubben eller gå in via promoter så vill ni in på members klubbarna är det inte helt omöjligt. det finns så himla mycket barer / klubbar här så ni kommer ha någonstans att gå kan jag ju garantera. tänk på att många klubbar har dresscode här i london, kan vara värt att kolla upp de så ni inte blir nekade vid dörren för ni inte har rätt klädsel, klackar är ett måste på tjejer annars kommer du inte in, så kolla upp lite klubbar ni vill till innan ni åker!
 
NATTKLUBBAR:
project (guestlist)
skybar
maddox (guestlist)
rose club
aqua
boujis
 
BAR/DRINKSTÄLLEN:
aqua 
W hotel
pitcher & piano
champagne bar
 
RESTURANGER:
vapino
pitcher & piano
angus steakhouse 
spagetti house

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0