Q & A

kan inte du skriva ett inlägg om hur de funkar med att jobba där?:) stressigt? kul? hur söker man? jaaa allt sånt ;)
 
 - för min del funkar det jätte bra, jag har kommit in i livet här och det går som planerat. vissa dagar är stressigare än andra men det är ju så det med vilket jobb som helst men det är ett väldigt roligt jobb måste jag säga, jag trivs med det. det krävs väldigt mycket tålamod men trivs väldigt bra att jobba som aupair, rekomenderar det till andra som är intresserade, det är en bra erfarenhet. jag sökte själv via en sida som heter http://www.aupair-world.co.uk/ men känner du att du vill åka genom en organisation så finns det bland annat swedish connection som ordnar familjer här i london.
 
Hej Fanny! Hoppas att livet i London flyter på bra :) 
Tycker verkligen om din blogg och är själv intresserad av att bli au pair! 
Jag skulle väldigt gärna läsa lite mer om ditt jobb alltså mer specifikt vart i London ni bor, hur gamla barnen är och vad du har för slags sysslor! 
Ha en underbar höst :)
 
 - hej, tack så mycket :) det funkar bra allting och jag trivs! jag bor i ett område som heter fulham, det ligger i zon två och jag tar hand om två barn som är 2 och 4 år. jag jobbar fem timmar om dagen ungefär, tar dem till skolan/dagis och även hämtar, lagar lätt middag, bad, nattningar och undehålla barnen under tiden jag jobbar, det är det jag i stort sett gör, det jag gillar med min värdfamilj är att barnen är i fokus och det är ju de jag faktiskt är här för att jobba med medans jag hört andra som måste städa hela huset osv. annars då, timmarna jag jobbar går jätte fort och vi har så roligt tillsammans. helgerna är fria och på veckodagarna har jag också väldigt mycket ledigt, en babysit kväll i veckan annars ledig kvällarna också. ha en fin höst :)
 
kan du inte berätta mer om london fördelar och nackdelar? :)
 
- det finns verkligen jätte mycket jag gillar här, själva staden i sig, shoppingen, utelivet, människorna och att vad man än känner för att göra vilket tid på dygnet så finns det alltid saker att göra, det är en stad som aldrig sover om man säger så. man kan knappast ha tråkigt eller inte ha en tanke om vad man ska göra för det finns alltid något. nackdelar som jag upplever mest är att det tar lång tid att ta sig till ställen, men det är ju så det är att bo i en stor stad men man ska alltid lägga till tjugo minuter på den tiden man tror att resan ska ta för det kan hända vad som helst, man vet liksom aldrig hur lång tid de egentligen tar men med lite tålamod så är det inte så farligt! men har mest fördelar om london, trivs som bara den och ångrar inte en sekund att jag flyttade hit.
 
vad har du för planer efter ditt år som aupair?
 
ojdå, så långt har inte ens jag tänkt ännu. det är ju fortfarande ganska nytt, två månader igår faktiskt men har lite tankar antingen stannar jag kvar här i london och jobbar eller så ska jag ut och resa. tar en dag i taget just nu och känner efter vad jag vill med livet och hur mina framtidsplaner ser ut, behöver dock inte stressa med det då jag har ett jobb som jag trivs bra med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0