tips om hår produkter

Kan du inte tipsa om bra hårprodukter? Produkter du använder och andra produkter! :)
- jo det är klart att jag kan göra det, här är mina favorit produkter till mitt hår, har testat många olika men dessa behandlar mitt hår bäst, det gäller att prova sig fram och hitta rätt till sitt hår! produkter som jag också rekomenderar kommer upp senare idag för jag måste iväg nu, men jag lovar att jag ska visa de också! :)
 
matrix biolage color care shine shake - är en leave in som jag använder, den är väldigt bra, skyddar håret och ger näring, använder denna för att få mer glans i håret.
 
uniq one all in one treatment - reparerar håret på 10 olika sätt, väldigt bra till alla hår.
 
lanza silk serum - en av mina favoritprodukter, ett silkes serum med värmeskydd, jag använder den i blött hår för får man för mycket av den i torrt blir det väldigt lätt fettigt, en otroligt bra produkt som jag använder för att borsta ut håret lättare, tillför glans och otrolig känsla på håret.
 
healing colorcare trauma treatment - ger håret protein, bygger upp ett skadat hår. fungerar väldigt bra för oss med hårförlängning, förlänger kvaliteten på håret, används som en leave-in.
 
orofludio oil - utan tvekan den bästa hår oljan jag har testat, den vårdar och skyddar håret, använder den i blött hår för att vårda håret och i torrt när jag vill ha glans.
 
healing smooth thermal defense - ett väldigt bra värmeskydd, använder bara det i blött hår för i torrt kan håret få en stel/torr känsla som jag inte vill ha, den skyddar upp till 260 grader.
 
tipsar mer om andra produkter som jag rekomenderar senare för jag ska iväg nu, ha en bra dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0