mitt 2011

januari - en bra start på året, väldigt bra nyårs firande & en pojkvän som uppvaktade mig på min 17 års-dag, året började väldigt bra. spenderade i princip hela janurari med rasmus & festade lite då & då.
 
februari - en intensiv månad med bara träning, sten hård fokus på träningen, 2 pass om dagen, saknar den gnistan jag hade då, förhoppningsvis kommer den tillbaka. hade en perfekt alla hjärtans dag med rasmus. i slutet av månaden åkte jag, felicia & emma till teneriffa.mars - började månaden med värme, en underbar vecka i teneriffa med mina favoriter, jag & rasmus gick igenom en svår tid och gjorde slut, men hittade tillbaka till varandra efter ett tag isär. spenderade den mesta tiden av mars i hillerstorp, en minnesvärd månad!


april - även april spenderade jag mycket tid i hillerstorp, tigers lagfest är ett minne jag aldrig glömmer från april, jag emma philip & holman skulle gå från peltor mitt i natten upp till andra sidan stan, tog bara sådär 3 timmar,sjukaste promenaden jag varit med om..blev även andra festligheter, en maskerad! vädret gjorde månaden underbar, körde också nercabbat för första gången på året, älskar den känslan!


maj - praktik & fick hem min systers hundvalp nikita! fest stod också såklart på schemat, började även denna månaden att sommarjobba!juni - skolavslutning & gjorde en baluppsättning på en vän, studentfirande, midsommar firande i halmstad en galen sommarnatt i hillerstorp och i slutet av månaden åkte vi till peace&love.


juli - hemkommen efter en vecka på p&l, bra sliten kan man ju säga att jag var! packa om väskan & då väntade göteborg med fina flickor. firade rasmus födelsedag och besökte även skara sommarland med rasmus, sis & vicktoria! satte även i exentions för första gången & efter det har det varit som en drog.

augusti - rixfm i växjö och såg september i halmstad med mina fina tjejer, åkte till underbara till london över en weekend. värnamodagarna är minnesvärda, galna nätter men jag skulle göra allt för att göra om dom, en riktig festmånad!
september - fick äntligen min iphone efter jag väntat på abonemanget, min syster lämnade mig för att ut & resa i tre månader, vilket var väldigt tufft,mysig tjejkväll på stan med mina fina & mycket av tiden i september spenderade jag med rasmus.
oktober - en kämpig period som ingen i hela världen ska behöva gå igenom men jag gjorde det, med vänner & familjs stöd klarade jag mig ur svackan & idag känner jag mig starkare än någonsin.


november - ut & dansade på harrys med inesa, hade även vägarna förbi varberg! praktik i storsett hela månaden var en stor del i att jag klarade mig så bra som jag gjorde efter min svacka, jag & rasmus firade också 1 år & 1 månad tillsammans. resa bokades till magaluf med tjejerna, så ett bra slut på månaden alltså.
december - julmarknader & förberedelser inför jul, besökte även stockholm med klassen för lite studiebesök & såklart shopping, men för mig shopaholicen själv drog jag mig mot göteborg för ännu mer shopping. blev endel festande, figys spex & lagfest blandat med hemmafester. min älskade syster kom hem & jag kunde inte bli lyckligare, en underbar julafton & ett fantastiskt nyår var ett perfekt avslut på 2011.det är väldigt mycket som har förändrats under 2011,både bra & dåliga saker men jag har lärt känna mig själv mer & är evigt tacksam för människor runt omkring mig som gjorde 2011 så pass bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0