frågor

Hej! Älskar din blogg, så bra!! 
Jag håller på att ta körkort men kan inte riktigt hitta motivationen till att plugga även om jag väldigt gärna vill ta körkort! Har du några tips på hur man pluggar körkort på ett bra sätt? 
Skulle verkligen uppskatta ett svar:) 
Hoppas du får en asbra helg. :D
- åh tack :) när jag inte hittar motivation till att plugga, det kan både vara till skolan och även när jag pluggade till körkortet så tänker jag alltid på något jag strävar efter, mina mål. men plugga i ditt tempo, inte mer än vad du klarar av för då kommer de gå in i ena örat och ut i det andra. när jag skulle ta mitt körtkort läste jag först igenom hela boken sen gjorde jag kapitel för kapitel, samtidigt som jag gjorde olika tester på datorn, de är jätte viktiga tycker jag. jag såg hela tiden hur jag utvecklades och vad jag behövde öva på, ett bra tips! hoppas du haft en bra helg :)
 
Vad önskar du dig i år? Vore kul med en wishlist :)
- jag har inte tänkt på vad jag önskar mig i år, konstigt nog så brukar jag alltid en lång önskelista men i år kommer jag faktiskt inte på något, något som jag önskat mig har vart en resa till london men jag och pappa ska dit i vår så är ju ingen julklapp direkt, men ska tänka på det så kan jag lägga upp en lista senare! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0