svaren från frågestunden

vart har du köpt din blåa klänning? :)
- jag köpte den i magaluf!
 
var köper du helst dina skor och kläder tips på bra hemsidor?
- jag beställer helst kläder/ skor på nelly.com eller have2have.se, annaamanda.se är några favoritsidor!
 
har du tips på att klara körkortet snabbt. tips på uppkörningen & skrivningen =)
- om du menar att pluggandet, körlektioner, teori & uppkörningen ska gå snabbt, så ska du ju gå en snabbkurs för körkort! teorin är svår, de förvränger frågorna så läs alltid frågorna två gånger, man kan få en ny uppfattning andra gången! det viktigaste på körningen är att ta de lungt & låtsas som att det är en vanlig körlektion, ett annat bra sätt är att hitta något att prata om, så det inte är helt tyst i bilen, nervositeten kommer släppa och du kommer koppla av mer då.
 
varför bloggar du?
-  jag bloggar för min egen skull, det är ett bra sätt att bli påmind om dagar i livet!
 
vill du bli frisör när du slutat skolan?
- jag har inte bestämt mig än, men vad jag vet är att det inte lockar mig lika mycket längre.
 
favorit färg?
- vit
 
favorit färg på nagellack?
- rosa & beige
 
vilka bloggar läser du?
-  vänners & människor jag känner till, jag läser väldigt många, ex; maria montazami, rebecka alexia shirwani, caroline månsson, katya tham, emilia carpinisan, + många mer! 
 
jag älskar ditt hår även att det är löshår det ser alltid så äkta ut :) kan du ge tips på ett bra silvershampoo? :)
- tack så mycket :) just nu använder jag maria nilas som är jätte bra!
 
har du instagram, vad heter du där isåfall? :))
- fannystralberg
 
kan du berätta lite om din skola är den bra och rekomenderar du den?
- bäckadal ger en väldigt mycket möjligheter, man får alltid den hjälp man behöver & lärarna bryr sig om eleverna, det är väldigt bra skola och har ett väldigt bra rykte! jag tycker verkligen om den, just frisör linjen är väldigt bra och något jag rekomderar till er som vill söka till frisör!
 
hade du bra betyg när du gick ut grundskolan? för jag har läst att din skola gräver lite högre betyg. 
- ja jag hade faktiskt väldigt bra betyg när jag gick ut, 280 poäng!
 
är det jobbigt att pendla? 
- både ja & nej, ibland kan det vara väldigt skönt men när man vill hem snabbt är det jobbigt att anpassa sig efter buss/tåg.
 
du skrev om en intervju i london för ett tag sen, vad var det för jobb? ville bara säga att du inspirerar en till att våga, du verkar ha så mycket styrka inom dig!! kram :) 
- åh tack, vad glad jag blir :) det var affären "all saints" de behövde mer personal till OS, men tyvärr var jag ju iväg men det kommer nya chanser! :)
 
vad är din sämsta och bästa egenskap? 
- min bästa egenskap är att jag alltid tror på mig, oavsett vad så vet jag att jag kan, min sämsta är väll att jag är så envis, jag ger mig aldrig, det kan både vara positivt & negativt. (svårt att komma på ju haha)
 
tror du att frisör är rätt jobb för dig? 
- både ja & nej, jag är väldigt kluven när det gäller att jobba som frisör.
 
vilken locktång använder du och vilket hårspray? när jag lockar håller inte mina lockar men dina verkar hålla! kan du inte lägga in mer hårtips som innan? har fått många tips från dig, jätte bra blogg!
- tack :) jo det kan jag börja med igen! jag använder obh nordica - björn axen 25 mm, rekomenderar verkligen den locktången & mitt hårspray proffs super extra strong (lila!) är helt klart det bästa hårsprayet!
 
har ditt hår blivit mycket slitet pga dina exentions? jag vill gärna sätta i det men jag är rädd att det ska förstöra mitt egna hår för mycket, bra blogg!
- ja det har det blivit, inte alls samma kvalite som jag hade innan men det bryr jag mig inte så mycket om, har alltid löshår & älskar att ha det så tänker knappt på mitt vanliga hår.
 
jag läste att du ska börja träna ska du börja träna på gym eller vad för träning?
- just nu powerwalkar jag, man får passa på när det är fint väder, men till hösten ska jag köpa gymkort!
 
har du tips på bloggar, vilka läser du? både såna du känner och kända bloggare? 
- läs några frågor upp!
 
vad heter färgen du har på ditt löshår från rapunzel? Jag har samma hårfärg som dig men vet inte vilket jag ska beställa!
- jag använder färgen #60!
 
vad vill du jobba som när du flyttar till London?
- i en kläd/skor affär är det jag planerat, men au pair hade jag också kunnat tänka mig, läser någras bloggar som är au pair i london & det lockar mig mer & mer, men samtidigt vill jag känna mig fri och kunna ta hand om mig själv, inte bo hos en familj så de är lite olika tankar om det, återstår att se!
 
hur kom det sig att du vill flytta dit? 
- jag var ju där förra sommaren & blev helt till mig av staden, vart vi än gick så bara log jag, de fanns allt och jag kände direkt att jag ville bo där någon gång i mitt liv, man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet!
 
Är du inte rädd för att flytta själv? jag vill flytta utomlands i höst, vart har jag inte bestämt än men jag vill inte vara kvar i Sverige. men har inte mod nog att flytta själv. jätte bra blogg! :)
- inte just nu, men det kommer nog komma, klart att det är skrämmande med ett nytt främmande land men som sagt vågar man inte så kommer man inte någonstans i livet! det tycker jag absolut att du ska göra, passa på medans du kan, tack så mycket :)
 
Hur får du dina extensions så fina? Satte ju in mina i förra veckan och dem är redan slitna i topparna, hjälp mig! Haha
- gör så som jag skrev i inlägget förut! det går väldigt fort för det att bli slitet, men inpackning, bra produkter som återställer hårets kvalite är något du borde satsa på och skippa plattången/locktången ett tag framöver! annars rekomenderar jag att klippa bort det slitna & va mer rädd om det!
 
va kul att det blev några frågor :) men väldigt många anonyma som alltid haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0