dag 1 - om mig

Fanny Strålberg.

Jag är född 1 januari 1994, vilket betyder att jag är 17 år.
Jag bor i Värnamo en liten stad i småland men spenderar inte mycket tid där, började i höstas på bäckadalsgymnasiet i Jönköping för att plugga till frisör och de är bland dom bästa beslut jag någonsin tagit, ångrar inte de någonstans trivs som bara den! Jag trivs verkligen i Jönköping, kändes sjukt bra att få börja om, ingen visste någonting om mig, man hade en ny chans att få göra ett intryck.  Jag är beroende av skor, kan verkligen inte få nog skulle nog kunna bli kär i ett par skor, kärlek på hög nivå! Gillar att festa en hel del med, de är aldrig fel och får mig alltid på topp humör. Skulle mina vänner beskriva mig skulle dom förmodligen säga impulsiv, galen och för de mesta ett leende på läpparna! Älskar att göra impuls saker, bara åka någonstans utan att ha planerat bara släppa allt för en stund! Galen är jag, de kan jag erkänna men vem är inte?! försöker att le så mycket de går de blir inte bättre av att deppa jag gör så gott jag kan!
När jag är ledig shoppar jag, umgås med mina vänner vi gör olika saker från gång till gång, fikar ute och äter, myskvällar festar och har alltid kul tillsammans,umgås också mycket med min pojkvän Rasmus!

En viktigt del i mig själv är min tatuering den beskriver mig och de jag tror på, de kommer bilder på den i ett senare inlägg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0